Suggesties april 2025: Food to share : - Warme hapjes - Bordje de luxe
Voorgerecht: - Asperges op vlaamse wijze - Asperges gerookte zalm / mousselinesaus - Asperges / gandaham / gepocheerd ei / mousseline - Carpaccio van coquilles en appel met vinaigrette van druivenpitolie
Hoofdgerechten : - Lamsfilet / wit & groene asperges / doperwten / amandelkroketjes / rode porto saus - Tunneltje van pladijs / puree / spinazie / citroensaus - Wit blauw Picanha / saus naar keuze - Asperges : Vlaamse wijze Gerookte zalm / mousselinesaus Parmaham / gepocheerd ei / mousselinesaus - Tagliatelli / asperges / mascarponesaus / gandaham Dessert : - Carpaccio van ananas / frambozensorbet
Keuze uit :
- kreef bellevue / thermidor / chef
- zeetong
- truffelgerechten
- groene asperges
- oesterbereidingen : gegratineerd / witte wijn / sabayon
- kingcrab
- koude ganzenlever / warme ganzenlever (foi gras)
- lamskroontje
Vindt u iets niet terug op de kaart of bij onze suggesties of hierboven en wenst u graag te eten in ons gezellig kader of terras?
Onze chef maakt dit met veel plezier klaar! Laat ons weten wat u graag wil eten en wij serveren aan tafel...
Deze gerechten wordt enkel geserveerd als u dit via mail of telefonisch vermeld op 051 211 796.
De website van Kasteeltje.be maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.